Facebook LinkedIn Mail Twitter WhatsApp
NMN Advocaten - Abogados

Overleggen met je Spaanse advocaat in je eigen taal. 

In je eigen taal zaken kunnen bespreken met je Spaanse advocaat heeft veel voordelen.  Er is geen tussenkomst van een vertaler nodig dat bespaart tijd en geld. Nog belangrijker is dat je zaken bespreekt met een advocaat die werkelijk advocaat in Spanje is. Dus een Spaanse licentie heeft en zelf voor jou kan optreden voor de Spaanse rechtbank. Er hoeft geen hulp te worden ingeroepen van een andere advocaat. Alles blijft in één hand dat werkt snel en voorkomt extra kosten.

Een goed advies vooraf voorkomt problemen achteraf. 

Een extra controle bij de aankoop van onroerend goed. De deskundige afwikkeling van een erfenis in Spanje. Het opmaken van een testament in Spanje. Maar ook zakelijke kwesties, zoals het opstellen van contracten. Of het starten van een onderneming Spanje. Zijn allemaal zaken waar een goede advisering vooraf problemen achteraf kunnen voorkomen.

Wel of niet procederen.

Aansprakelijk stellen van een wederpartij of indienen van een schadeclaim. Je ontvangt een incassovordering. Je hebt verdediging in een civiele kwestie nodig na ontvangst van een dagvaarding. Soms kom je er niet onderuit en moet je procederen. Dan is het zeker van belang dat je een Spaanse advocaat hebt waarmee je in je eigen taal kunt overleggen.

Naomi Martínez Navarro 
ingeschreven bij de advocatenorde Alicante

Mijn telefoonummer:  +34 642 047 158
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Do you have a question?
Call: 0034 699775233
Mail: info@housesinspain.com

Every day, over 20 people call for information.