Skip links

Prachtige woning in San Juan (gh6084)

€ 485.000

Centraal gelegen ruime woning met tal van mogelijkheden.

  • Living rooms
    1
    Bedrooms
    5
  • Build surface
    290m2

Indeling

Deze moderne woning heeft 3 verdiepingen met daarnaast een ruime kelderverdieping.

De woning is zeer recent gebouwd en derhalve voorzien van de meest moderne eigenschappen, zoals vloerverwarming en -koeling en een hoge isolatiewaarde.

Begane grond

De begane grond heeft een ruime salon met rechtstreeks toegang tot de voor- en achtertuin. Daarnaast vind je hier een slaapkamer of kantoorruimte, een moderne gesloten keuken en een badkamer met inloopdouche. Ook vind je hier een ruime voorraadkast die is voorbereid om in de toekomst een lift te installeren.

1e verdieping

Op de eerste verdieping vind je nog eens twee slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer is voorzien van een badkamer en suite met inloopdouche. De gastenbadkamer heeft een ligbad. De gastenslaapkamer heeft een eigen privé balkon.

2e verdieping

Op de bovenste verdieping vind je een grote ruimte die je voor diverse doelen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als 4e slaapkamer, game room, studio of gym. Op deze verdieping heb je tevens toegang tot het ruime solarium.

Kelderverdieping

De woning is volledig onderkelderd met ruimte voor meerdere voertuigen (ca 90 m2). Er is ruimte voorhanden om bijvoorbeeld een studio appartement te realiseren. Alle aansluitingen zijn aanwezig.

Buiten

De woning beschikt over een voortuin en achtertuin waardoor je altijd naar believen een plek in de zon of schaduw vindt. De ruime achtertuin telt 74m2 en heeft een eigen zwembadje.

Ligging

De woning ligt bijzonder centraal en dicht bij alle voorzieningen die je in het dagelijks leven nodig hebt. De ontsluiting richting de nationale weg, de N332, is bijzonder goed. Het centrum van Alicante bereik je met een autorit van 15 minuten.

Omgeving

Deze omgeving is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Mede vanwege de gunstige ligging en de mooie kustplaatsen in de directe omgeving. Denk hierbij aan Playa San Juan, El Campello en natuurlijk de stad Alicante.

Wil je graag meer weten van deze fraaie woning? Stuur mij dan een berichtje.

Features

Construction
StatusExisting build
Kind of houseSemi- detached
Year of construction2022
ViewStedelijk
LocationStedelijke kern
Surface area and volume
Build surface 290 m2
Layout
Living rooms1
Bedrooms5
Kitchens1
Bathrooms3
Storage1
Distances
Sea5 km
Airport20 km
Golf course15 km
Interested in this property?Call +34 651 531 468Send email