Skip links

Villa met zeezicht Mutxamel (vr1454)

Sold

Keurig onderhouden woning met prachtig uitzicht.

 • Living rooms
  1
  Bedrooms
  3
 • Living area
  282m2
  Plot size
  300m2

Indeling

De woning telt drie slaapkamers en 2 badkamers. De grootste slaapkamer heeft een badkamer en suite. De andere twee slaapkamers delen een badkamer. Naast de salon is een gesloten keuken met toegang tot de tuin. De salon heeft grote glazen schuifpuien met rechtstreekse toegang tot het terras. Vanuit het terras heb je prachtig uitzicht over de omgeving en de zee.

Onder de woning vind je een grote garage met ruimte voor meerder auto’s. Tegen de achterwand van de garage zijn grote inbouwkasten geplaatst.

Tuin

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een groot zwembad. Hier en daar voorzien van sfeervolle beplanting. Het perceel is toegankelijk via een elektrische inrijpoort en een looppoortje.

Omgeving

Deze woning staat in de urbanisatie Countryclub Dorado. Dit is een kleinschalige wijk in de gemeente Mutxamel, op korte afstand van de golfbaan Bonalba. Een ritje naar het centrum van Mutxamel en zijn voorzieningen neemt slechts 10 minuten in beslag. De fraaie badplaats El Campello ligt op ongeveer 10 minuten afstand.

Features

Construction
StatusSold
Kind of houseDetached villa
Year of construction2005
ViewZeezicht
LocationKleinschalige urbanisatie
Surface area and volume
Living Area282 m2
Plot size300 m2
Layout
Living rooms1
Bedrooms3
Kitchens1
Bathrooms2
Storage1
Distances
Sea10 km
Airport25 km
Golf course5 km
Interested in this property?Call +34 651 531 468Send email