Skip links

Amplio chalet en la costa de El Campello (vr1459)

€ 1.500.000

Amplio chalet en primera línea con preciosas vistas al Mediterráneo.

 • Living rooms
  3
  Bedrooms
  5
 • Living area
  350m2
  Plot size
  1057m2

Indeling

Deze villa beschikt over liefst 5 slaapkamers en 4 badkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond heb je een ruime entree met drie slaapkamers en twee badkamers, via een gang kom je bij een keuken met uitgang naar de tuin. Op de bovenverdieping vind je nog eens twee slaapkamers en twee badkamers.

Er zijn diverse uitgangen naar de terrassen rond de woning. De ruime keuken bevindt zich centraal in het huis. Daarnaast beschikt de villa over twee grote woonkamers. Aan de straatzijde heeft deze woning drie garages.

Rondom de woning

Rondom veel terrassen met fantastisch uitzicht op zee. Voor de woning ligt een riant zwembad van circa 12 meter met daarnaast een een leuke bar en douche met toilet.. De fraaie tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en bestaat uit mooie volwassen beplanting.

Omgeving

Deze villa ligt in Cala ´D Or, een rustige wijk in El Campello waar je met name villas vindt op ruime percelen. Een rit naar het centrum van deze fraaie badplaats neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De andere kant op, ben in circa 20 minuten in de populaire badplaats Benidorm.

Wil je graag meer informatie over deze villa, neem dan contact met ons op.

Features

Construction
StatusExisting build
Kind of houseDetached villa
Year of construction1982
ViewVistas al mar
LocationPrimera linea del mar
Surface area and volume
Living Area350 m2
Plot size1057 m2
Layout
Living rooms3
Bedrooms5
Kitchens2
Bathrooms4
Storage1
Distances
Airport30 km
Golf course10 km
Interested in this property?Call +34 651 531 468Send email